Projecten

Projecten

van installatie tot inspectie

Projecten uitgevoerd door Both Techniek

Revisie cilinders

De montage en revisie van twee stuurwerkcilinders.

Levering stuurwerk

Het stuurwerk van de opdrachtgever bestond uit kabels en trekstangen. Na een positief voortraject konden wij op korte termijn een compleet nieuw stuurwerk leveren met cilinders, pomp, tank, de benodigde pompstoel en het ijzerwerk voor de roerkoning. Na een zeer geslaagde proefvaart is het schip weer overgedragen aan de klant.

Levering en plaatsing cilinder voor een autolaadkraan.

Levering stuurwerk volgens Rijncertificaat

Tijdens de stuurwerkinspectie constateerden we diverse cruciale punten waardoor het stuurwerk werd afgekeurd volgens de ES-TRIN wetgeving. In goed overleg met de klant hebben wij een compleet nieuwe stuurwerk geleverd inclusief de montage van dubbel leidingwerk en (de)montage aan boord. De nieuwe tank is voorzien van gescheiden tanks, 24V noodsysteem, proportioneel hoofdsysteem en de benodigde filters en schakelventielen.

Ombouwen stuurwerk

Ombouw van een stuurmachine naar de huidige geldende eisen van de ES-TRIN. Tank aangeleverd door de klant zelf,
deze vervolgens aangepast en getest in onze werkplaats.

Onderhoud en controle van de hpu Stenenfabriek

Voor de opdrachtgever in de betonsector hebben wij de controle en het onderhoud gerealiseerd van 42 Hpu’s tijdens een stopperiode in de fabriek van drie weken. Van alle 42 hpu’s zijn de filters vervangen, units gereinigd en waar nodig een olieanalyse genomen. Tijdens de opstart zijn nog enkele units gefinetuned op functioneren. Tijdens deze stop zijn de 60 cilinders gereviseerd, twee keer defecte pompen geconstateerd en direct vervangen, veiligheden en accubalgen vernieuwd en stikstof bijgevuld

Vervangen leidingwerk en levering cilinders

Tijdens een inspectie bleken de stuurwerkcilinders en het leidingwerk in de achterpiek in een zeer slechte staat te zijn. Voor deze opdrachtgever hebben wij nieuwe cilinders geleverd en het leidingwerk in de gehele achterpiek vervangen voor RVS leidingwerk.

Werkplaats

Aploniastraat 74

3084 CC Rotterdam

Bel ons!

+31 (0)6 – 576 218 31

Mail ons!

info@bothtechniek.nl

p

Bedrijfsinfo

KVK: 66256178

BTW-ID: NL001628279B31