Over Both Techniek

Enthousiaste vakman

Aswin Kruidenier

Over de man achter Both Techniek

SMALL COMPANY, GREAT SERVICE

Na vele jaren in de hydrauliek werkzaam geweest te zijn, heb ik de keuze gemaakt om mij vanaf 1 januari 2018 volledig in te zetten als zelfstandig ondernemer. Al meer dan 15 jaar ben ik actief met nieuwbouw en/of aanpassingen in en rond hydraulische installaties en gespecialiseerd in het verhelpen van storingen, onderhoud aan hydraulische systemen, uitgebreid testen en opleveren aan de klant. Door mijn zeer ruime werkervaring bij diverse hydrauliekbedrijven die leveranciers waren van hydraulische installaties voor de on-offshore, binnenvaart en industrie ben ik staat om uw hydraulisch installatie te onderhouden, vervangen of te reviseren.

Opgegroeid vlakbij de Rotterdamse haven en komend uit een familie van scheepsijzerwerkers ben ik ervan overtuigd dat eerlijkheid loont. Met deze instelling hoog in het vaandel doe ik eerlijk zaken van de eerste gespreken, de mogelijkheden, de kosten tot en met de administratieve afronding.

Both Techniek kenmerkt zich door vakkundigheid, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak, een bedrijf dat de service verleent die ik zelf ook graag zou ontvangen. En tegen een eerlijke prijs. Door de kleine opzet van Both Techniek is er direct en open contact om samen tot het beste resultaat te komen.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!
Met vriendelijke groet,

 

Aswin Kruidenier

Werkplaats

Aploniastraat 74

3084 CC Rotterdam

Bel ons!

+31 (0)6 – 576 218 31

Mail ons!

info@bothtechniek.nl

p

Bedrijfsinfo

KVK: 66256178

BTW-ID: NL001628279B31